چه چیزهایی باعث می شود که با همسرتان دعوا کنید؟


چه چیزهایی باعث می شود که با همسرتان دعوا کنید؟

اغلب روج ها می دانند که نمی توانند حرف خودشان را همیشه به کرسی بنشانند و انتظار داشته باشند که حرف فقط حرف ان ها باشد. و باید بدانند که در خواسته هایشان باید تعادلی داشته باشند ممکن است که زوجین هر کدام نسبت به موضوع خاصی حساسیت داشته باشند و بهتر است  که در مورد ان ها صحبت کنند .

طبق مطالعات مرکز مشاوره ازدواج زمانی که به طور واضح زوجین درباره خواسته هایشان صحبت نکنند دچار سوتفاهم های زیادی خواهند شد و فراموش نکنید که در اوایل ازدواج و رابطه افراد به نیاز های هم توجه زیادی دارند و نیاز به تلاش بیشتر نیست اما پس از گذشت زمان شما به عنوان زوج در براورده ساختن نیاز های هم باید تلاش کنید .

چه چیزهایی باعث می شود که با همسرتان دعوا کنید؟

جذب شدن به برخی ویژگی ها:

برخی از ویژگی ها هستند که در ابتدای رابطه شما را به خود جذب می کنند و از ان ها لذت می برید ولی بعد از مدتی خواهید دید که همان رفتارها برای شما ناراحت کننده و اعصاب خوردی هستند ولی برای حل این موضوع باید توجه داشته باشید که همه افراد با هم تفاوت هایی دارند و قرار نیست دو نفر به عنوان زوج کاملا مثل هم باشند و باید تفاوت های همسرتان را قبول کنند و ان ها را بپذیرید و به دنبال سرزنش کردن به خاطر ان ها نباشید. طبق مطالعات مطب روانشناس اگر طرز تلقی خود را عوض کنید خواهید دید که همان رفتار ها به جای ناراحت کننده بودن می تواند لذت بخش باشند.

و این نکته هم فراموش نشود که همه زوجین با هم تفاوت دارند و بر سر ان ها به اختلاف برمی خورند اما اگر می خواهید زندگی شادی داشته باشید باید این تفاوت ها را بپذیرید.

چه چیزهایی باعث می شود که با همسرتان دعوا کنید؟

نداشتن انعطاف:

حتی زوج هایی که شبیه هم هستند بر سر مسائل جزیی با هم به اختلاف برمی خورند و حتی ممکن است فکر کنند که هیچ‌وقت نمی توانند ان ها را حل کنند. مثلا در قبال مسایل خانه و ترییت فرزند ممکن است که دیدگاه های متفاوتی داشته باشند.

و راه حل این است که  زوجین تلاش کنند به موقعیتی برسند که برای هر دو آن ها قابل قبول است و انعطاف پذیری بیشتری داشته باشند این که فقط بر دیدگاه خود تاکید کنید و هیچ‌گونه انعطافی نشان ندهید باعث ناراحتی و عذاب زیادی برای خودتان و طرف مقابلتان خواهد شد . پس برای این که حس بهتری داشته بشاید انعطاف بیشتری را به خرج دهید.

نبود همدلی:

بر اسلس مطالعات روانشناسی خانواده بسیاری از مواقع افراد غرق در خواسته ها و علایق خود می شوند و فراموش می کنند که طرف مقابل چه حسی می تواند داشته باشد  و آن قدر غرق در خود می شوند که به مشکل برمی خورند و نمی توانند راه حلی منطقی برای کارهایشان پیدا کنند ولی اگر خود را جای همسرتان بگذارید و از نگاه او به قضایا نگاه کنید می توانید دید بهتری به قضایا و رابطه تان داشته باشید و مسائل را بهتر حل کنید و اختلافات را کم کنید . دلیل بسیاری از اختلافات ناتوانی افراد در درک یکدیگر و همدلی است.

تفاوت های شخصیتی:

همانطور که گفتیم همه ی انسان ها با هم فرق دارند و در خانواده های مختلفی بزرگ شده اند و در واقع همتا هستند و زوجین ممکن است که در ابتدا شیفته ی همین ویژگی ها شوند و یکی از ان ها ویژگی های شخصیتی است .

افراد دارا ی ویژگی های متفاوت هستند که حتی افراد ممکن است به خاطر ان ها عاشق طرف مقابل شده باند اما با گذشت زمان همین تفاوت در شخصیت باعث مشکلات زیادی شده است و شما طرف مقابل را فردی غیر منطقی میدانید و خودتان را منطقی می دانید .

طبق مطالعات مرکز مشاوره ازدواج برخی از زوج ها در زمینه تعلیم و تربیت کودک مسایل مربوط به امور مالی و اقتصادی برخورد با دیگران، تقسیم کار، گذراندن اوقات فراغت و‌… با هم اختلاف سلیقه دارند برای مثال یکی از ان ها نسبت به تربیت بچه ها نرم باشد و دیگری بسیار سخت گیر باشد و یا یکی از ان ها گذراندن اوقات فراغت بیرون از منزل را بداند.

و دیگری استراحت در خانه را خوب بداند و همین تفاوت در عقاید و موضوعات مختلف باعث می شود که زوجین بر سر ان ها با هم بحث کنند و حتی لجاجت از خود نشان دهند و یا این که برای این که بحثی اتفاق نیفتد تسلیم شوند که در هر صورت یادگیری بهترین روش است .

چه چیزهایی باعث می شود که با همسرتان دعوا کنید؟

برخی از اختلافات هستند که زود گذر هستند و ریشه ای نیستند و با صحبت و درک زود رفع می شوند برای مثال فردی غذایی متفاوت از همسرش دلش می خواهد بخورد و این مشکل بحثی را به وجود اورده است که خیلی زود رفع می شود.

ولی اگر این دعوا ها ریشه ای و طولانی مدت باشند که باعث بروز بسیاری از ناراحتی ها و بی احترامی ها شود نیازمند بررسی و درمان و اموزش خواهد بود تا قبل از این که دیر شود و خانواده به سمت سردی و جدایی پیش رود جلوگیری های لازم صورت بگیرد و با تکنیک های موثر حال بهتری را برای خانواده  و رابطه ایجاد کرد. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه با مطب روانشناس در ارتباط باشید و راهنمایی های لازم را از متخصصان دریافت نمایید .

No comment

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Plugin "Contact Form 7" not installed or activated
HomeServicesCall UsContact